Klaar voor de vakantiereis?

Voorkom pech onderweg!

Gaat u dit jaar met een caravan of vouwwagen op vakantie? Een zorgeloze en veilige vakantiereis begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Niets is zo vervelend als pech in het buitenland. Het grootste deel van de pechgevallen tijdens de vakantiereis kan worden voorkomen door een goede voorbereiding. Kom daarom regelmatig bij ons langs voor een BOVAG Onderhoudsbeurt.

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt gaan onze gecertificeerde keurmeesters aan de slag met meer dan zestig punten, zodat uw caravan of vouwwagen niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan onze strenge comfort- en kwaliteitseisen.

Banden en gasslang

De veiligheid van de caravan, camper of vouwwagen valt of staat met goed onderhoud. Een band kan nog ruim voldoende profiel hebben, maar als er droogtescheurtjes in de zijkant van de band zitten door ouderdom of lang stilstaan, is het risico van een klapband onderweg groot. Ook de gasslang voor het kooktoestel heeft een beperkte levensduur. Een verdroogde slang kan gaan lekken met alle gevolgen van dien. Wij voeren graag voor u een controle uit, waarbij er extra gelet wordt op betrouwbaarheid onderweg en veiligheid tijdens het kamperen.


Wij zien u graag in de werkplaats.